Сообраќаен Испитен Центар ИСТОК ВОЗАЧ Штип

За Исток Возач

СИЦ „Исток Возач“ - Штип организира и спроведува испити за возачи ...

Потребни документи

Потребни документи и критериуми за пријавување и полагање на возачки испит.

Резултати од испити

Приказ на резултати од одржани испити во Испитниот центар „Исток возач“ Штип.